Tuesday, November 28, 2006

Oare de ce?!?


Aseara citeam un pasaj din Exod, mai exact capitolele 31 si 32. Ele vorbesc despre legile lui Dumnezeu pentru poporul Izrael. Cred ca stim cu totii pasajul acela in care poporul Izrael saturat sa il astepte pe Moise il pun pe Aron sa le faca un nou dumnezeu.

Ei bine ce ma uimit pe mine foarte tare a fost faptul ca Aron s-a supus indata vocii poporului si a facut vitelul de aur. Toate astea in timp ce Domnul ii vorbea lui Moise despre familia lui Aron, si faptul ca ei vor fi alesi special pentru sfintire si lujirea in templu.

Cand Moise a coborat de pe munte si a vazut grozavia facuta de popor s-a maniat pe acesta, nu insa si pe Aron, care a facut prima greseala acceptand rugamintea poporului de a le face un nou zeu. Nu este oare Aron, acela care a fost langa Moise cand a facut minunile in Egipt? Nu este oare Aron cel pentru care Domnul avea un plan minunat. Totusi nimeni pana si acesta s-a indoit de puterea Tatalui.
Este doar o intrebare ce mi-a venit im minte aseara.

Cu toate astea multumesc Domnului pt mila lui. Nici nu vreau sa imi amintesc de cate ori am gresit fata de Domnul meu si El s-a indurat si ma iertat. Te laud Tata pentru mila si dragostea Ta.
Cu toate astea Planul Sau este mai presus de orice!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home