Thursday, November 09, 2006

Zidul Berlinului!


Astazi se implinesc 17 ani de cand a fost daramat zidul Berlinului. Cu totii stim ce a insemnat daramarea acestui zid pentru intreaga europa.
Evenimentul acesta ma intristeaza, pentru ca imi amintesc cate mii de suflete au murit in timpul razboaielor trecute, si inca cate mai mor astazi. Este trist sa stii ca acesti oameni au trait o viata pamanteasca de intuneric si viata lor vesnica este tot in intuneric.
Viata este un fir de ata, oricand se poate rupe. Pentru unii asta aduce pucurie, pentru ca se vor intalni cu Tatal lor iubit. Insa pntru altii asta aduce tristete si o viata plina de frica, pentru ce va urma. Si cand te gandesti ca bucuria vietii vesnice ne este oferita GRATIS...
Imi amintesc de un cantec, ce impresioneaza prin mesajul lui foarte simplu:

"Fara bani, fara bani ati fost salvati.
Fara bani, fara bani vestea s-o dati
Mergeti si spuneti pe intregul pamant,
A inviat din mormant!"

Multumesc Doamne Isuse ca ai inviat si pentru mine.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

da,este atat de adevarat... adesea alergam in viata aceasa pt bani si renume,pt prietenii care se dovedesc a fi atat de meschine...si uitam de Cel care a ales sa moara pt noi...cu o dragosre neconditionata ...asta imi da curaj si bucuire...ca exista undeva o alta viata si un Tata care ne asteapta cu bratele deschise...ar trebui sa ii fim recunoscatori si sa fim gata de a muri si noi pt El...nu sa il ,,rastignim in fiecare zi,, pt noi.

6:27 AM  

Post a Comment

<< Home